Grondverzet Gebr. Schoonen

Grondverzet en andere werkzaamheden

Een goed begin is het halve werk. Met een mobiele kraan, shovel en minigraver werkt  Loon- en Grondverzetbedrijf Schoonen aan uw projecten. Indien nodig nemen we ook gronddumpers mee voor de afvoer van het zand. Heeft u juist zand nodig voor een ophoging, bijvoorbeeld voor de aanleg van een weg of andere constructie? Ook de levering van zand is geen enkel probleem.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Egaliseren en profileren van onderbanen voor de wegenbouw
  • Ontgraven van een cunet voor bestrating of asfalt
  • Sleuven graven voor kabels of leidingen
  • Graven voor funderingen
  • Grond uitgraven voor de aanleg van een oprit, vijver, zwembad of terras
  • Trampolines ingraven

Wilt u weten of wij u kunnen helpen bij uw karwei? Neem contact op voor meer informatie. 

Straakwerk machine voor bestrating als sierbestrating

Straatwerk

Wanneer het graaf- en grondverzet is uitgevoerd, voert Loon- en Grondverzetbedrijf Schoonen ook het bestratingswerk voor u uit. Bestrating van een bedrijventerrein of bij particulieren een oprit of terras in Veldhoven en omstreken. De klus is zo geklaard met de expertise van onze vakmensen.

Onderhoud van sportvelden of openbaar groen door middel van groenvoorziening

Cultuurtechniek

Het belang van het verhogen van de gebruikswaarde van grond kunt u niet gauw overschatten. Met onze specialistische werkzaamheden op het gebied van aanleg en onderhoud van transport en openbaar groen dragen we daar ons steentje aan bij.

Laat uw sloten maaien met cultuurtechniek door Loon- & Grondverzetbedrijf Schoonen

Sloten maaien

Sloten spelen een belangrijke rol bij de afvoer van overtollig water bij neerslag. Maar ze kunnen het water ook juist vasthouden bij droogte waardoor het grondwater op peil blijft. Zeker voor boeren is de goede doorstroom van sloten dus van groot belang. Loon- en Grondverzetbedrijf Schoonen zorg door het regelmatig maaien van water- en oeverplanten voor een goede doorstroming van het water. 

Vraag Loon- & Grondverzetbedrijf Schoonen voor het onderhoud van openbaar groen

Groenvoorziening

Openbaar groen zoals laanbeplanting, parken, plantsoenen en wegbermen worden meestal in opdracht van de gemeente, het waterschap, provincies of het Rijk aangelegd en onderhouden. Hiervoor roept u de hulp in van Loon- en Grondverzetbedrijf Schoonen. Maar ook groenvoorziening in tuinen, bossen of attractieparken voeren wij graag voor u uit.

Meer informatie over onze werkzaamheden?