Grondverzet en andere werkzaamheden in de omgeving van Veldhoven

Een goed begin is het halve werk. Met een mobiele kraan, shovel en minigraver werkt Loon- & Grondverzetbedr VOF Gebr Schoonen aan uw projecten. Indien nodig nemen we ook gronddumpers mee voor de afvoer van het zand.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Egaliseren en profileren van onderbanen voor de wegenbouw
  • Ontgraven van een cunet voor bestrating of asfalt
  • Sleuven graven voor kabels of leidingen
  • Graven voor funderingen
  • Grond uitgraven voor de aanleg van een oprit, vijver, zwembad of terras

Wilt u weten of wij u kunnen helpen bij uw karwei? Neem contact op voor meer informatie.

Cultuurtechniek

Het verhogen van de gebruikswaarde van uw grond is van niet te onderschatten belang. Met onze specialistische werkzaamheden op het gebied van de aanleg en het onderhoud van transport en openbaar groen, dragen wij daar ons steentje aan bij.

Sloten maaien

Sloten spelen een belangrijke rol bij de afvoer van overtollig water bij neerslag. Maar ze kunnen het water ook juist vasthouden bij droogte waardoor het grondwater op peil blijft. Zeker voor boeren is de goede doorstroom van sloten dus van groot belang. Loon- & Grondverzetbedr VOF Gebr Schoonen zorgt door het regelmatig maaien van water- en oeverplanten, voor een goede doorstroming van het water.

Groenvoorziening

Openbaar groen zoals laanbeplanting, parken, plantsoenen en wegbermen worden meestal in opdracht van de gemeente, het waterschap, provincies of het Rijk aangelegd en onderhouden. Ook hiervoor roept u de hulp in van Loon- & Grondverzetbedr VOF Gebr Schoonen. Daarnaast voeren wij graag werkzaamheden voor u uit met betrekking tot de groenvoorziening in tuinen, bossen of attractieparken.

Meer informatie over onze werkzaamheden?

Neem contact op

Loon- & Grondverzetbedr VOF Gebr Schoonen
Vooraard 24 
5507 PN Veldhoven 

Contactgegevens

040 - 254 23 16

info@schoonen-grondverzet.nl

Privacyverklaring

Openingstijden

De hele dag telefonisch bereikbaar
KvK: 17016549